Web consult

Voor ondernemers die op weg geholpen willen worden in de jungle van websites en online marketing. Analyse & advies op maat inclusief persoonlijk consult van 45 minuten. Tijdelijk voor €79,-

Krijg toegang tot 15 jaar web expertise en waardevolle software voor een prijs waar een advocaat zijn computer nog niet voor op wil starten. Omdat ik werk met de beste software op het gebied van zoekmachine-optimalisatie en social media analyses kan ik in relatief korte tijd problemen opsporen die jouw website belemmeren in Google.

Kansen om traffic te verhogen

Nadat ik onder de motorkap van je site heb gekeken voer ik een beknopt keyword onderzoek uit en onderzoek ik waarom jouw concurrenten beter gevonden worden. Dit resulteert in een eenvoudig actieplan waarmee jij zelf je website kunt verbeteren.

Conversie optimalisatie

Tenslotte geef ik eenvoudig uit te voeren tips en adviezen waarmee je website er beter in slaagt de door jouw gewenste doelstellingen te bereiken. Het web consult biedt jou het volgende:

Persoonlijk consult

Het persoonlijk consult is een overleg tussen ons per Skype of gewoon telefonisch. Skype is handig vanwege de mogelijkheid tot het delen van het scherm zodat ik zaken beter uit kan leggen. Je bent ook welkom op kantoor in Arnhem centrum. Ik reserveer voor dit consult 45 minuten. Genoeg om alle priority zaken door te spreken.

Prijs

De prijs voor dit persoonlijk web consult bedraagt tijdelijk € 79,- exclusief BTW.

Web consult reserveren

Vul onderstaand formulier in en ik neem contact op om de afspraak te maken. Deze service is gelimiteerd tot maximaal vijf klanten per week.

Let op: deze week is volgeboekt. Reserveer direct voor volgende week.

Vergeet uw naam niet in te vullen.
I followed his SEO master class. It gave great insight. Larry Page
Kojaki user interfaces are very ZEN. Kodo sawaki
He makes me proud to be Dutch.Johan Cruijff

Consultancy