SEO & Contentstrategie training

In deze training leer je hoe je van jouw organisatie een online autoriteit kunt maken.

Veel organisaties bezitten reeds een vrij professionele website. Strak vormgegeven met een content management systeem en toegankelijk voor desktop en mobiel. Wellicht zijn zelfs de pagina’s geoptimaliseerd voor Google. Desondanks vallen de resultaten tegen. De bezoekersaantallen zijn mager en de werving van nieuwe klanten is minimaal. Het is dan tijd voor fase II. In deze op maat toegesneden training gaan we onderzoeken hoe we van jouw organisatie een autoriteit maken. Concreet werken we aan het opstellen van een contentstrategie. Samen met je collega’s leer je hoe je onderzoek moet doen naar goede onderwerpen voor content en hoe je de kracht van de concurrenten kan analyseren vanuit het perspectief van zoekmachines. Zo ontdek je waar de kansen liggen en verbeter je de return on investment van investeringen in content.

De verspreiding of promotie van content is een fundamenteel onderdeel van deze training. We bespreken verschillende social media kanalen passend bij artikelen, fotografie, infographics, video’s en animaties. De cursus kan het beste gevolgd worden door medewerkers van de organisatie die zich bezighouden met content management, eventueel aangevuld met sales medewerkers.

Overzicht:

Duur

De training duurt 2 dagen

Groepsgrootte

De training is altijd volledig afgestemd op 1 organisatie. Voor optimaal resultaat adviseer ik een groepsgrootte van 2 tot 5 organisatiemedewerkers.

Niveau

Op maat en in overleg.

Prijs

€2.299,- excl. BTW

Locaties

Altijd midden in het centrum op loopafstand van het centraal station.

Lunch

De lunch is inbegrepen. Je kunt in het onderstaande formulier speciale wensen aangeven. Dit kan ook later, tot maximaal 24 uur voor aanvang.

Reserveren

Vul onderstaand formulier in zodat ik contact met je op kan nemen. Tijdens dat gesprek stel ik wat basisvragen in relatie tot de organisatie en haar doelstellingen. Vervolgens prikken we gezamenlijk twee dagen en wordt een locatie bepaald. De reservering is pas definitief nadat de factuur betaald is.

Vergeet uw naam niet in te vullen.
He doesn't make me think.Steve Krug
SEO is the best long term investment.Warren Buffett
Kojaki makes it simple. Jacob Nielsen

Training