SEO workshop Arnhem

Workshop zoekmachine-optimalisatie en organic traffic. Hoe je anno 2015 klanten kunt werven zonder advertentiekosten.

Deze workshop leert je hoe je beter vindbaar kunt worden in Google en andere zoekmachines. De cursus start bij de basis. Je leert welke eisen gesteld worden aan de techniek van een website en hoe je pagina’s optimaliseert. Een andere belangrijk component van zoekmachinemarketing is het verkrijgen van externe links. In SEO termen wordt dit ‘linkbuilding’ genoemd. Zoekmachinemarketing is geen magie en er zijn geen snelle trucjes. Wel leer ik je strategieën en een systematische aanpak waarmee je website gestaag beter gevonden zal worden. In mijn visie en aanpak staat content centraal. Een groot deel van de workshop zal inzoomen op ontwikkelen van beeldmateriaal, teksten, video’s en software. Je leert hoe je gericht ideeën kunt ontwikkelen voor content passend bij jouw business en hoe je deze content kunt verspreiden.

Zonder enige rem zal ik mijn kennis opgedaan voor klanten en mijn eigen webprojecten met je delen. Hieronder een overzicht van zaken die behandeld worden:

Informeel

Mijn aanpak is informeel, de sfeer op mijn kantoor is industrieel.

Deelname

Je kunt je als individu opgeven. De cursus wordt doorlopend gegeven en er is vaak binnen een week plek. Er kunnen maximaal 4 andere cursisten deze workshop met jou volgen. Tijdens de workshop worden korte opdrachten gegeven waarmee ik direct kan zien of de materie helder is. Omdat de groep zo klein is zal er altijd genoeg ruimte en aandacht zijn voor jouw website of business.

Datum & Tijd

Vul onderstaand formulier in dan neem ik contact met je op om samen een dag te prikken. De workshop wordt meerdere keren per week gegeven en gaat ook door als je die dag de enige deelnemer bent. De workshop zal in dat geval wat korter duren.

Lunch

De lunch is inbegrepen. Graag specifieke wensen aangeven in onderstaand formulier of een dag voordat de workshop begint doorgeven. De lunch wordt geserveerd bij een van de vele lunchgelegenheden op loopafstand van het kantoor.

Prijs

Prijs per persoon inclusief lunch: €249,- exclusief BTW. Kom je met meerdere personen dan ontvang je groepskorting:

Personen Korting Totaal
1 0 € 249,-
2 10% € 449,-
3 15% € 645,-
4 20% € 797,-
5 25% € 935,-
Reserveer direct

Vul het beknopte formulier in en ik neem contact op voor het plannen van een workshop. Vanwege de te maken kosten worden workshop worden pas definitief gereserveerd indien het bedrag op rekening staat.

Vergeet uw naam niet in te vullen.
He doesn't make me think.Steve Krug
If he would not use a Mac I would hire him.Bill Gates
He makes me proud to be Dutch.Johan Cruijff

Training