Vrijdag visdag

Vrijdagmiddag tussen 14.00h en 17.00h beantwoord ik op locatie in Arnhem centrum uiteenlopende online marketing vragen.

Tijdens de ontwikkeling van mijn projecten heb ik tienduizenden euro’s leergeld betaald. Zowel aan trainingen en cursussen die ik zelf gevolgd heb als ten gevolge van de fouten die ik heb gemaakt. Alles wat ik tijdens die 15 jaar heb geleerd wil ik met je delen. Op vrijdag visdag kun je op de Trompetstraat in Arnhem Centrum terecht voor alle online marketing vragen. Het maakt niet uit of je al een lopende website hebt of met een nieuw project wilt starten. Deze service lever ik vooral aan ondernemers en beslissingsnemers die niet precies weten hoe ze hun tijd en budget optimaal kunnen inzetten. Als er nauwelijks budget is dan zijn er nog steeds veel mogelijkheden. De laatste jaren zijn veel online services ontstaan die de pijn van tijd en kosten wegnemen bij het opzetten van een nieuwe website. Ik kan je helpen met kiezen van de juiste voordelige of gratis tools.

Als er al een site is dan gaan we samen kijken naar de grootste problemen die je vindbaarheid beperken. Samen stellen we een realistisch stappenplan op waarmee jij gestaag kunt werken aan het bekender maken van je website.

De sessie is persoonlijk en duurt ongeveer anderhalf uur. Er is op vrijdag visdag daarom maximaal plek voor twee personen. Je kunt kiezen uit de volgende tijdstippen:

Prijs

€99,- exclusief 21% BTW

Reserveren

Vul onderstaand formulier in dan neem ik contact op voor het maken van een afspraak.

Vergeet uw naam niet in te vullen.
If he would not use a Mac I would hire him.Bill Gates
Kojaki user interfaces are very ZEN. Kodo sawaki
I followed his SEO master class. It gave great insight. Larry Page

Training